ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ

 1. Η αποστολή γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική.

 2. Αν πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα η αποστολή γίνεται με μεταφορική, δική μας ή δική σας, μετά από συνεννόηση μας.

 3. Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα που λειτουργεί:

  Δευτέρα και Τετάρτη : 9.00 π.μ. - 6.00 μ.μ.

  Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή : 9.00 π.μ. - 9.00 μ.μ.

  Σάββατο : 9.00 π.μ. -. 4.00 μ.μ.

 4. Για αποστολές εξωτερικού η αποστολή γίνεται μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική (e-mail) συνεννόηση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλη την Ελλάδα για παραγγελίας αξίας έως 60,00 € χρεώνεστε επιπλέον με 4,00.

Η αποστολή με αντικαταβολή είναι +2,00 €.

Για ειδική παράδοση το Σάββατο η χρέωση είναι επιπλέον +2,00 €.

Για παραγγελίες αξίας από 60,00 € και πάνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για εντός Ελλάδας.

Η αποστολή με μεταφορική με εταιρία που συνεργαζόμαστε, είναι κυρίως για μεγάλα αντικείμενα, και το κόστος είναι 8,00 €.

Αν επιθυμείτε κάποια δική σας μεταφορική μπορείτε να μας καλέσετε στο 2130 285915 ή να μας στείλετε μήνυμα στο e-mail info@tompolatoys.gr. 

Για αποστολή εκτός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής θα ορίζονται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΗ

 1. Η επιστροφή πρέπει να γίνει μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, και αφού επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail. Tο αντικείμενο πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς.

  Σας συνιστούμε να επιστρέφεται το προϊόν με συστημένο δέμα και να έχετε δηλώσει την πραγματική αξία του προϊόντος, για να αποφύγετε τον κίνδυνο ζημιάς, κλοπής ή απώλειας.

 2. Πριν αποσταλεί κάποιο αντικείμενο ελέγχεται από εμάς. Το προϊόν που θα επιστραφεί πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβετε. Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή αν έχει σχιστεί η συσκευασία, αν έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια, αν το αντικείμενο έχει αποσπαστεί από την θέση του μέσα στο κουτί ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση το ίδιο ή η συσκευασία του.

 3. Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν από την αποστολή της, δηλ. την ίδια μέρα της παραγγελίας εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (2310 285915) ή με e-mail.

 4. Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη προσφορών ή εκπτώσεων, και σε εποχιακά είδη όπως Χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικες στολές, λαμπάδες.

 5. Σε περίπτωση αλλαγής δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αλλαγή γίνεται με άλλο προϊόν.

 6. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ελλειμματικό, μας επιστρέφετε το προϊόν με δικά μας έξοδα και σας το αντικαθιστούμε ή το αλλάζουμε με κάποιο άλλο προϊόν που επιθυμείτε.

 7. Σε περίπτωση επιστροφής/αλλαγής τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν εσάς.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το site είναι ενημερωμένο ως προς την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν κάποιο από τα εμπορεύματα ωστόσο δεν είναι διαθέσιμο, κάποιος από εμάς θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με e-mail για να σας ενημερώσει για τον χρόνο παράδοσης. Αν θέλετε να περιμένετε ή να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα μας το γνωστοποιήσετε στην επαφή μας. Η υπόλοιπη παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 1. Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 15.00 εργάσιμης ημέρας, η αποστολή γίνεται αυθημερόν και ο χρόνος παράδοσης για την Θεσσαλονίκη είναι η επόμενη ημέρα, εκτός Θεσσαλονίκης είναι 2-3 ημέρες και για τα νησιά 1-2 ημέρες περισσότερες. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο , ή έντονα καιρικά φαινόμενα ή απεργίες κ.λ.π. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει. Θα επικοινωνήσουμε ωστόσο μαζί σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

 2. Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο εκτελούνται την επόμενη Δευτέρα

 3. Για παραγγελίες από Κύπρο ή χώρες του εξωτερικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά +302310 285915 ή ηλεκτρονικά στο info@tompolatoys.gr
 4. Για τα έπιπλα Laro οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά ή στο κατάστημα μας. Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία δική μας ή δική σας , αν το επιθυμείτε, και τα έξοδα βαρύνουν εσάς.
 5. Αν ψάχνετε ένα προϊόν εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε και δεν το βρίσκετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 285915, ή ηλεκτρονικά στο info@tompolatoys.gr, για να προσπαθήσουμε να το βρούμε εμείς για εσάς. Φυσικά για την ημερομηνία παράδοσης και το κόστος θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail.
 6. Τον αριθμό αποστολής σας τον στέλνουμε με e-mail στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας αφού αποσταλεί η παραγγελία.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή