Ξύλινο Ουράνιο Τόξο 7 Κομ. Μεγαλύτερη προβολή

Ξύλινο Ουράνιο Τόξο 7 Κομ.

40806687

Νέο προϊόν

19,00 € με Φ.Π.Α

Ξύλινο Ουράνιο Τόξο Παιχνίδι Στοίβαξης από τη Spiel Maus

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία Από 24 μηνών

Ξύλινο παιχνίδι στοίβαξης ουράνιο τόξο. 

Μέσω αυτού του παιχνιδιού τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τη λογική των μεγεθών και τα χρώματα, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη. Το παιχνίδι αποτελείται από  7 πολύχρωμα και διαφορετικού μεγέθους ημικυκλικά τόξα, τα οποία στοιβάζονται μεταξύ τους βάση μεγέθους.

Με αυτό τον τρόπο το παιδί αναπτύσσει τις βασικές μαθηματικές του δεξιότητες με διασκεδαστικό τρόπο και μαθαίνει την έννοια της ακολουθίας. 

Τέλος, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του και οι δεξιότητες της λογικής και στρατηγικής σκέψης. Η προσοχή του κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο που με σωστή τακτική, καταφέρνει ένα επιτυχές αποτέλεσμα δηλαδή τη δημιουργία μιας σταθερής κατασκευής σύμφωνα με το κριτήριο της επιλογής του.

Διαστάσεις περίπου 21x5x10,5 εκ. Για παιδιά από 24 μηνών.

30 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή