Εργοτάξιο Μεγαλύτερη προβολή

Εργοτάξιο

SI005701

Νέο προϊόν

100,00 € με Φ.Π.Α

Εργοτάξιο της Siku World

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 3 ετών

Τα παιδιά έχουν τεράστια γοητεία για τους λάκκους εκσκαφής. Χώμα, χαλίκι, άμμος και λάσπη, μεγάλα μηχανήματα και φορτία. Με το νέο σετ SIKUWORLD, το playroom γίνεται ένα σημαντικό εργοτάξιο.

Το σετ αποτελείται από τέσσερα νέα πάνελ εδάφους, των οποίων το χρωματικό θέμα και η μορφή δημιουργούν ένα λάκκο εκσκαφής, αλλά είναι επίσης συμβατά με τα άλλα πάνελ του SIKUWORLD. Η καλύβα του εργοταξίου έχει ανεγερθεί, τα εμπόδια έχουν στηθεί και ο μεγάλος γερανός εργοταξίου είναι στη θέση του.

Οι εργασίες κατασκευής μπορούν να ξεκινήσουν: Η μπούμα περιστρέφεται και το φορητό καρότσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή των δομικών υλικών στο άγκιστρο και για την τοποθέτηση τους στον μεταφορικό ιμάντα και στη μονάδα διαλογής. Ο μεταφορικός ιμάντας μπορεί να μετακινηθεί χρησιμοποιώντας ένα περιστρεφόμενο πόμολο. Αυτό μεταφέρει τα απόβλητα στη μονάδα διαλογής. Αυτό ταξινομεί τα υλικά για αφαίρεση για επαναχρησιμοποίηση επιτόπου.

Το ευέλικτο τρακτέρ που περιλαμβάνεται στο σετ διαθέτει σύνδεσμο ρυμουλκούμενου για ελιγμούς των μηχανών στο εργοτάξιο.

χρόνος κατασκευής: 10 λεπτά

14 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή