Παζλ - Κάστρο Μεγαλύτερη προβολή

Παζλ Παρατηρητικότητας - Κάστρο

AP17916

Νέο προϊόν

24,00 € με Φ.Π.Α

share

Ηλικία από 5 ετών

Παζλ παρατήρησης, μοντέλο κάστρου. Περιλαμβάνει 104 κομμάτια 5 x 5 cm. Μέγεθος του παζλ: 64,5 x 41,5 cm. Περιέχει μια αφίσα που δείχνει το πραγματικό μέγεθος του παζλ για να διευκολύνει τη συναρμολόγηση και 3 κάρτες με διαφορετικά αντικείμενα για αναζήτηση. Μόλις συναρμολογηθεί το παζλ, τα παιδιά θα πρέπει να βρουν τα αντικείμενα των καρτών μέσα στο παζλ.

Ένας αποκλειστικός σχεδιασμός APLI Kids: Παιδικό, πολύχρωμο, διαυγές και απλό.

Εύκολο στο χειρισμό των παιδιών: σκληρά κομμάτια, ασφαλές και εύκολο στο χειρισμό.

Κάρτα πάχους 2 mm με γυαλιστερό φινίρισμα .

Τα παζλ είναι ιδανικά παιχνίδια για παιδιά, καθώς ενώ απολαμβάνουν να παίζουν, τους βοηθά να βελτιώσουν και να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες: Βελτιώστε τη συγκέντρωση, την παρατήρηση, τη μνήμη και την επίλυση προβλημάτων. και αναπτύσσουν επίσης χωρική αντίληψη, λεπτές κινητικές δεξιότητες, αναγνώριση σχήματος, συντονισμό χεριών-ματιών και μαθηματικές δεξιότητες.

Επιπλέον, τα παζλ τους βοηθούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή τους και τα κίνητρά τους, όταν τελειώσουν με επιτυχία το παιχνίδι.

6 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή