Παζλ Μυστικά Σκυλιά 60κομ Μεγαλύτερη προβολή

Παζλ Μυστικά Σκυλιά 60κομ

AP19219

Νέο προϊόν

27,60 € με Φ.Π.Α

Παζλ Μυστικά Σκυλιά 60κομ της Apli Kids

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 4 ετών

Παζλ Μυστικά Σκυλιά. Περιλαμβάνει 60 κομμάτια των 6 x 6 cm. Μέγεθος παζλ: 52 x 34 cm.

Τα μικρά θα διασκεδάσουν συναρμολογώντας αυτό το παζλ και χρησιμοποιώντας τα μαγικά γυαλιά. Ανακαλύψτε τι κρύβεται στις περιοχές που σκιάζονται με κόκκινο χρώμα.

Περιέχει μια αφίσα που δείχνει το πραγματικό μέγεθος του παζλ για να διευκολύνει τη συναρμολόγηση και τα μαγικά γυαλιά.

Ένα αποκλειστικό σχέδιο APLI Kids: Παιδικό, πολύχρωμο, καθαρό και απλό. Εύκολο στο χειρισμό των παιδιών: σκληρά κομμάτια, ασφαλή και εύκολα στο χειρισμό. Κάρτα πάχους 2 mm με ματ φινίρισμα 

Τα παζλ είναι ιδανικά παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς ενώ απολαμβάνουν να παίζουν, τα βοηθούν να βελτιώσουν και να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες: Βελτιώστε τη συγκέντρωση, την παρατήρηση, τη μνήμη και την επίλυση προβλημάτων. και αναπτύσσουν επίσης χωρική αντίληψη, λεπτές κινητικές δεξιότητες, αναγνώριση σχήματος, συντονισμό χεριού-ματιού και μαθηματικές δεξιότητες. Επιπλέον, τα παζλ τα βοηθούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση και το κίνητρό τους, όταν τελειώσουν με επιτυχία το παιχνίδι. Ένα ιδανικό δώρο για παιδιά!

Συνιστάται για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

6 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή