Κούκλα Lea 50εκ

2366884

Νέο προϊόν

143,00 € με Φ.Π.Α

Κούκλα Lea 50εκ Happy Kidz by Goetz

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 3 ετών

Η Lea είναι πολύ περήφανη για τις ωραίες μπούκλες της - παρόλο που χρειάζονται λίγη επιπλέον φροντίδα. Σήμερα η Lea φοράει μακριά φούστα και blazer σε συνδυασμό με μπότες σε leo look και φανταχτερό shaggy βελούδινο γιλέκο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει κάτι στο στυλ Leas! 

Οι κούκλες Happy Kidz της Goetz έχουν 9 αρθρώσεις υψηλής ποιότητας στους ώμους, τους αγκώνες, τους γοφούς, τα γόνατα και το λαιμό τους και λόγω αυτού αυτές οι κούκλες μπορούν να πάρουν διάφορες θέσεις και είναι πολύ εύκαμπτες. Έτσι κάνουν εύκολα γιόγκα, ιππασία, αναρρίχηση ή παίζουν σε οποιαδήποτε δημιουργικά σενάρια.
Η Goetz χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας μαλλιά με φυσική εμφάνιση για τις κούκλες. Τα μαλλιά είναι ραμμένα στο κεφάλι της κούκλας και είναι πολύ ανθεκτικά. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να το πλύνουν, να το χτενίσουν. 

Η Lea είναι μέρος της οικογένειας χειροποίητων κούκλων GOTZ που είναι όλες αριθμημένες και παράγονται ως περιορισμένες εκδόσεις με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Τα πρόσωπά τους σχεδιάστηκαν από αξιόλογους σχεδιαστές κούκλων. Ως ένδειξη ποιότητας, κάθε χειροποίητη κούκλα GOTZ συνοδεύεται από πιστοποιητικό και τη σφραγίδα GOTZ.

21 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή