Κούκλα Hannah Princess 50εκ Μεγαλύτερη προβολή

Κούκλα Hannah Princess 50εκ

1359072

Νέο προϊόν

110,00 € με Φ.Π.Α

Κούκλα Hannah Princess 50εκ της Goetz

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 3 ετών

Η Hannah είναι μια πολύ γλυκιά μικρή πριγκίπισσα!

Φοράει ένα υπέροχο ροζ φόρεμα με αστραφτερές καρδιές. Αυτή η ασημί τιάρα με τα μακριά ξανθά μαλλιά της την κάνει να μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα.

Ακόμη και μια πριγκίπισσα θέλει να πάει στην παιδική χαρά ή να κάνει πικνίκ κάποια στιγμή, οπότε για αυτό φοράει το casual ντύσιμό της. Ένα ωραίο τζιν, ένα μπλουζάκι και μοντέρνα αθλητικά παπούτσια.

Η Hannah αιχμαλωτίζει την καρδιά κάθε μικρού κοριτσιού με την προσωπικότητα και τη γοητεία της. Κάθε κούκλα έχει ένα συγκεκριμένο θέμα παιχνιδιού και ασορτί αξεσουάρ.

Η Hannah είναι μέρος της οικογένειας χειροποίητων κούκλων GOTZ, οι οποίες είναι αριθμημένες και παράγονται ως περιορισμένες εκδόσεις σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το πρόσωπό της σχεδιάστηκε από αξιόλογους σχεδιαστές κούκλων.

Κάθε χειροποίητη κούκλα GOTZ συνοδεύεται από πιστοποιητικό πιστοποίησης ταυτότητας και φέρει κορδέλα σφραγίδας GOTZ ως ένδειξη ποιότητας.

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας μαλλιά με φυσική εμφάνιση για αυτές τις κούκλες. Τα μαλλιά είναι ραμμένα στο κεφάλι της κούκλας και είναι πολύ ανθεκτικά. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να τα πλένουν και να τα χτενίζουν. 

21 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή