Ξύλινος Μαγνητικός Πάγκος Εργασίας

J06477

Νέο προϊόν

120,00 € με Φ.Π.Α

Ξύλινος Μαγνητικός Πάγκος Εργασίας Brico'Kids από τη Janod

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 3 ετών

40 εξαρτήματα ‒ Επαναστατικό! Μοναδικό σύστημα που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος του πάγκου.

Μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και προσαρμόζεται στο ύψος του (μέγιστο ύψος της επιφάνειας εργασίας του πάγκου: 50,7 εκ.). 

Μαγνητικό! Ένα εύχρηστο σύστημα μαγνητικών εργαλείων που διευκολύνει το παιδί σας να αποθηκεύσει τα εργαλεία του στη σωστή θέση! 

Περιέχει τα πάντα! Συμπεριλαμβάνεται μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων, που επιτρέπει στο παιδί σας να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του και να συναρμολογήσει και να διαλύσει αμέτρητα αντικείμενα. 3 μαγνητικά εργαλεία και 40 εξαρτήματα (παξιμάδια, πίροι, βίδες, δίσκοι, πλακέτες...), ένας σφιγκτήρας πάγκου, ένα ρολόι για να μάθει την ώρα και μαυροπίνακας και κιμωλία για να γράφει, μαζί με ένα φυλλάδιο οδηγιών για να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Βασική βαφή. Με εκτύπωση μεταξοτυπίας. Απαιτείται συναρμολόγηση.

Διαστάσεις Προϊόντος: 54.50 Χ 31 Χ 83 εκ

Διαστάσεις Συσκευασίας: 40 Χ 13 Χ 58 εκ

Βάρος: 7.500kgr

29 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή