Επαγγελματικό Τζετ Μεγαλύτερη προβολή

Επαγγελματικό Τζετ

SI002526

Νέο προϊόν

38,00 € με Φ.Π.Α

Επαγγελματικό Τζετ της Siku

Περισσότερες λεπτομέρειες

share

Ηλικία από 3 ετών

Οι σούπερ σταρ και οι σημαντικοί επιχειρηματίες απολαμβάνουν τακτικά αυτήν την πολυτέλεια – αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μόνο ένα όνειρο: να πετάξουν με το επαγγελματικό τζετ μια μέρα!

Ανεξάρτητα από σταθερά σχέδια πτήσεων και τοποθεσίες αναχώρησης, απογειώνεται όποτε χρειάζεται.  Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανήκετε στις τάξεις των υψηλών επιβατών για να απογειωθείτε με τα σύγχρονα επιχειρησιακά αεροσκάφη από τον στόλο siku. Το υπόστρωμα του με ελαστικούς τροχούς μπορεί να επεκταθεί και να ανασυρθεί για απογείωση και προσγείωση. Η πλαστική του άτρακτος είναι κόκκινη και τα φτερά και η ουρά είναι μαύρα.

Το αεροσκάφος έχει επτά φώτα LED των οποίων οι θέσεις και η συχνότητα αναβοσβήνει βασίζονται στο πρωτότυπο, δηλαδή ένα φως προσγείωσης και ένα λευκό φως θέσης πίσω, δύο κόκκινα φώτα θέσης που αναβοσβήνουν κάτω και πάνω στο αεροσκάφος, ένα πράσινο φως θέσης στο άκρο του δεξιού φτερού. και ένα κόκκινο φως θέσης στο αριστερό άκρο του φτερού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απογειωθείτε αυθόρμητα και χωρίς περιορισμούς ανά πάσα στιγμή – τουλάχιστον στο playroom!

Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες 3x LR44

Διαστάσεις  ΠχΜχΥ σε mm 299X200X75

21 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή