Peg Brite

1805

Νέο προϊόν

29,00 € με Φ.Π.Α

share

Ηλικία από 4 ετών

Δημιουργήστε το λαμπερό μωσαϊκό σας με ψηφίδες. Το Peg Brite είναι ένα παιχνίδι λαμπτήρων για να φωτίζει ένα παιδικό δωμάτιο με έναν δημιουργικό τρόπο.

Έχει ωραίο μοντέρνο σχεδιασμό, με επίπεδη οθόνη και στρογγυλεμένες άκρες. Η αρχική και πρωτοποριακή δομή της οθόνης Peg Brite επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν εικόνες με ψηφίδες με απεριόριστη δημιουργική ελευθερία. Το παιχνίδι έρχεται επίσης με ένα άλμπουμ των 12 δειγμάτων εικόνων. Το φως παράγεται από ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα και χρησιμοποιεί φώτα LED τελευταίας γενιάς, τα οποία είναι πολύ φωτεινά και χρησιμοποιούν πολύ λίγη ενέργεια.

Οι ψηφίδες είναι διαμορφωμένες σαν μικρά φώτα, τα οποία είναι εύκολο να μπαίνουν μέσα στις διατρήσεις της οθόνης και να αισθάνονται καλά στην αφή. Είναι φτιαγμένα από κρυσταλλικό υλικό που διατηρεί το φως ακόμα και όταν το Peg Brite είναι απενεργοποιημένο.

Απαιτούνται 3 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

Περιεχόμενο: 1 Peg Brite, 120 διαφανείς ψηφίδες, 1 θήκη, 1 άλμπουμ με παραδείγματα

Science

S

Technology

T

Engineering

E

Art

A

Math

M

30 other products in the same category:

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.

Περισσότερα Αποδοχή